Nieuw bij salon le visage zijn de huidverbeterende behandelingen van Cosmedix.
De producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten,
kunstmatige kleur- en geurstoffen en zijn bovendien dierproefvrij en vegan.

Of je nu worstelt met hyperpigmenten, donkere kringen om de ogen, acné, roodheid,
gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging, de producten van Cosmedix
leveren echt resultaat zonder harde bijwerkingen.

Cosmedix heeft een uitgebreid peelingprogramma met o.a. fruitzuren.
Door middel van een uniek step-up systeem voor thuisgebruik werk je
samen met mij naar betere resultaten.

PEELING PROGRAMMA COSMEDIXPRIJS
Level 1
BLUEBERRY SMOOTHIE
Level 1 peeling met zuren en een korrel om de huid te verfijnen, rimpels en lijnen te verminderen en pigment te verhelderen. Een echte mooi maker voor iedereen, zelfs voor de droge gevoelige huid.

€110,00


Level 1+
ESSENTIAL PEPTIDE PEEL
Level 1+ peeling voor een droge gevoelige huid om op milde maar doeltreffende wijze de huid te vernieuwen. Gaat tekenen van huidveroudering tegen, beschermt tegen UV schade en zorgt ervoor dat het vocht intensief in de huid vastgehouden kan worden.

BENEFIT PEEL
Level 1+ peeling voor een normale, gecombineerde tot vette huid om de huid intensief te vernieuwen, pigmentatie te verminderen en de (porie) structuur te verfijnen. Bevat naast retinol en een korrel, een hoog percentage vitamine C waardoor de huid een stralende glow heeft.
€120,00

€120,00

Level 2
DEEP SEA PEEL
Level 2 peeling zonder zuren om de structuur van de huid drastisch te vernieuwen. Bevat enkel korrels van algen extracten en koraal om acne littekens en/of hardnekkige hyperpigmentatie naar het oppervlak te krijgen en de huid zo te vernieuwen. Niet geschikt voor een gevoelige huid of bij actieve acne. Kan een downtime veroorzaken gedurende de eerste dagen met roodheid en eventuele schilfering en een oncomfortabel gevoel.

€135,00
Level 2+
TIMELESS PEEL
Level 2+ peeling de anti aging peeling van Cosmedix. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe gezonde cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen huidveroudering en hyperpigmentatie. Zorgt voor krachtige resultaten. Kan een downtime veroorzaken gedurende de eerste dagen met wat schilfering en een oncomfortabel gevoel.
€135,00

Bovenstaande peelings zijn inclusief een speciaal en intensief masker.
Benieuwd welke peeling het beste bij u past? Ik adviseer u graag!