Clean | Clinical |Luxurios

Clean skincare met zichtbaar resultaat.

In de peeling behandelingen van Cosmedix wordt er gewerkt met verschillende chiraal gecorrigeerde zuren zoals o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en ingekapseld retinol.

PEELING PROGRAMMA COSMEDIXPRIJS
Level 1
BLUEBERRY SMOOTHIE
Blueberry Smoothie is een peeling met zuren en een korrel om de huid te verfijnen, lijntjes te verminderen en pigment te verhelderen. Een echte mooi maker voor iedereen, zelfs voor de gevoelige huid.

Wilt u een stap verder gaan voor verbetering van uw huid, bijvoorbeeld minder rimpels, fijnere poriën of minder pigmentatie dan kunt u kiezen voor een intensievere peeling. Om deze te kunnen ondergaan dient u de huid eerst voor te bereiden met o.a. retinol ( vitamine A ).


€115,00


Level 1+
ESSENTIAL PEPTIDE PEEL
Essential Peptide Peel is een peeling voor een droge gevoelige huid om op milde maar doeltreffende wijze de huid te vernieuwen. Gaat tekenen van huidveroudering tegen, beschermt tegen UV schade en zorgt ervoor dat het vocht intensief in de huid vastgehouden kan worden.

SKIN BRIGHTENING PEEL
Skin Brightening Peel is een peeling voor een normale, gecombineerde tot vette huid om de huid intensief te vernieuwen, pigmentatie te verminderen en de (porie) structuur te verfijnen.
€125,00

€125,00

Level 2
DEEP SEA PEEL
Deep Sea Peel werkt verhelderend bij diepere pigmentatie, huidvernieuwend bij acne littekens en stimuleert de aanmaak van collageen. Deze zeer stimulerende peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Kan een downtime veroorzaken gedurende de eerste dagen met wat schilfers.
€135,00
Level 2+
TIMELESS PEEL
Timeless Peel is de anti-aging peeling van Cosmedix. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe gezonde cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen huidveroudering en hyperpigmentatie. Zorgt voor krachtige resultaten. Kan een downtime veroorzaken gedurende de eerste dagen met wat schilfers.
€135,00

Bovenstaande Cosmedix peelingen duren qua tijd 75 minuten en zijn inclusief een speciaal en intensief masker.