Éminence: Optimale huidverbetering met
de kracht van de natuur.

Bij salon le visage reserveer je voor de Éminence BindweefselTouch Treatment geen standaard huidbehandeling maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je er vanuit gaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling  zoals een dieptereiniging, Organic peel en masker in elke behandeling worden meegenomen.

Tijdens een Éminence BindweefselTouch Treatment maak ik met dieptemassages en bindweefselbehandeltechnieken verklevingen en verhardingen in spieren en bindweefsel los. Hierdoor ontspannen de spieren zich en raakt je huid doorbloed, de weg voor aanvoer van zuurstof en energie komt weer vrij. De huidconditie zal hierdoor verbeteren. Werkstoffen van de producten worden beter opgenomen door de huid.

De Organic peel van Éminence Organic Skin Care is de ideale huidbehandeling om dode huidcellen te verwijderen, verstopte poriën aan te pakken, pigmentatie aan te pakken, de cel vernieuwing te stimuleren, vermindering van rimpels/kraaienpootjes/littekens en voor versteviging van de huid te zorgen.

BEHANDELINGPRIJS
Huidbehandeling gelaat - 75 minuten €97,50
Huidbehandeling gelaat - 90 minuten
+ massagebehandeling rug-schouders-nek
€115,00