Maria Galland Behandelingen

Geniet van een ontspannen, luxe gezichtsbehandeling met zichtbaar resultaat. Maria Galland staat synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit. Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris. Een ontspannend massageritueel dat begint met een reiniging en een peeling. Het bereidt je huid voor op de behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

De unieke massagetechnieken in de gezichtsbehandelingen herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.
Zelfs na de eerste behandeling worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma op maat voor jou.

Een grondige analyse van de behoeften van je huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

Tijdens je behandeling kun je ontspannen en uitrusten. Zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.

TOP ANTI AGING PRIJS
Le Rituel Mille
Meer dan een luxe verzorging, een combinatie van een zintuigelijke beleving en volledige anti-aging verzorging. Stevigheid, minder rimpels, hydratatie, voedend en een vitale uitstraling.
€150,00
Méthode Mosaïque Modelante
De behandelingsklassieker van Maria Galland.
De warmtewerking zorgt voor het diep doordringen van de werkzame stoffen in de huid; de met speciale techniek aangebrachte minerale klei geeft het effect van een facelift.
Uw huid is zichtbaar jonger, contouren duidelijk strakker, de huid is steviger en uw teint stralend.
€140,00

ANTI AGING PRIJS
Soin Lumin’Eclat
Een efficiënte behandeling voor het verminderen van de eerste tekenen van veroudering en herstellen van de uitstraling van de huid in combinatie met een Peel-off masker voor een egale teint, een jeugdige glow en hydratatie.
€105,00
Soin Lift’Expert
Een behandeling met een bindweefsel massage die je huid onmiddellijk gladder en steviger maakt. Rimpels worden minder zichtbaar en de contouren van het gezicht worden strakker.
€110,00
Soin Activ’Age
Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door deze opvullende gelaatsverzorging. Een voedend masker, met huidverstevigende ingrediënten en kostbare oliën, om de schoonheid van de rijpe huid te activeren.
€120,00

ESSENTIALSPRIJS
Soin Hydra’Global
Een verfrissende en vitaliserende gezichtsbehandeling met een vochtregulerend masker op basis van algen.
€105,00
Soin Yeux
Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen.
(extra bij te boeken bij gezichtsbehandeling)
€27,50