Maria Galland Behandelingen

Geniet van een ontspannen, holistische gezichtsbehandeling met zichtbaar resultaat. Maria Galland staat synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit. Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris. Een ontspannend massageritueel dat begint met een reiniging en een peeling. Het bereidt je huid voor op de behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

De unieke massagetechnieken in de gezichtsbehandelingen herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.
Zelfs na de eerste behandeling worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma op maat voor jou.

Een grondige analyse van de behoeften van je huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

Tijdens je behandeling kun je ontspannen en uitrusten. Zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.

TOP ANTI AGING (behandeltijd 90 min)PRIJS
Soin Mille Lumière
Exclusieve gezichtsbehandeling met hoogwaardige werkstoffen.
Verzorgt, verstevigt en regenereert de huid op het allerhoogste niveau inclusief collageen vliesmasker.
€125,00
Méthode Mosaïque Modelante
De behandelingsklassieker van Maria Galland.
De warmtewerking zorgt voor het diep doordringen van de werkzame stoffen in de huid; de met speciale techniek aangebrachte minerale klei geeft het effect van een facelift.
€120,00

ANTI AGING (behandeltijd 75-90 min)PRIJS
Révélateur Lumière De Jeunesse “Lumin’Eclat”
Een efficiënte behandeling voor het verminderen van de eerste tekenen van veroudering en herstellen van de uitstraling van de huid in combinatie met een Peel-off masker voor een egale teint, een jeugdige glow en hydratatie.
€95,00
Lifting Absolue Jeunesse “Liftexpert”
Een behandeling met een bindweefsel massage die je huid onmiddellijk gladder en steviger maakt. Rimpels worden minder zichtbaar en de contouren van het gezicht worden strakker.
€99,50
Redensifiant Sublimateur Jeunesse “Activ’Age”
Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door deze opvullende gelaatsverzorging. Een voedend masker, met huidverstevigende ingrediënten en kostbare oliën, om de schoonheid van de rijpe huid te activeren.
€105,00

ESSENTIALS (behandeltijd 75 min)PRIJS
Soin Thalasso
Soin Thalasso van Maria Galland is een verfrissende en vitaliserende gezichtsbehandeling met een vochtregulerend masker op basis van algen.
€95,00
Soin Masque Modelant Yeux
Verstevigend masker voor de tere oog zone. Lijntjes en rimpels worden vervaagd, zwellingen en kringen worden onder de ogen duidelijk zachter.
(extra bij te boeken bij gezichtsbehandeling)
€25,00

SENSITIVE (behandeltijd 75-90 min)PRIJS
Soin Dermatologique
Het doel en de kracht van Soin Dermatologique is om de huid weer in evenwicht te brengen.
Deze moderne dermo-cosmetische verzorging-en behandelingsserie helpt de huid van vier huidproblemen af: onzuiverheden, pigmentatie, roodheden en extreem droge huid.
Soin Dermatologique biedt buitengewoon efficiënte behandelingen en luxe producten die de huid weer in evenwicht brengen, haar sterker maken en beschermen.
€105,00