Over Maria Galland

Maria Galland geïnspireerd en opgericht door een Parijse danseres en schoonheidstherapeute is Maria Galland Paris het professionele premium cosmeticamerk met een fascinerende geschiedenis.

Als gepassioneerd danseres was ze er rotsvast van overtuigd dat schoonheid alles te maken had met ieders unieke energie. Ze geloofde dat schoonheid onthuld kon worden door een nieuwe methode met een holistische huidverzorging.

In 1962 ontwikkelde de Madame Galland een behandelingsconcept dat zo uniek is als de huid zelf door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. En tot op de dag vandaag, meer dan 50 jaar later, zet dit behandelingsconcept wereldwijd nog steeds de standaard in schoonheidsverzorging.

Haar achtergrond in klassieke dans maakte dat Maria Galland zich ten zeerste bewust was van de kracht van aanrakingen en van kinetische energie. Ze gebruikte deze visie om een efficiënte choreografie van gebaren te creëren – de Méthode Mosaïque Modelante – die nu nog steeds wordt toegepast. Deze methode wordt aangevuld met ultra-gepersonaliseerde lifestyle tips om iedere man/vrouw een holistische ervaring met uitzonderlijke resultaten te geven.

Maria Galland ’s luxe producten, waar de sensatie al begint bij de verpakking, de geur en de textuur. Verbluffende resultaten op lange termijn, waarmee de individuele schoonheid van elke man/vrouw zichtbaar wordt.

Éminence Organic Skin Care

Sinds de start in 1958 gebruikt Éminence Organics duurzame landbouw en groene werkwijzen om natuurlijke, biologische en Biodynamic-producten te produceren voor het leveren van de beste mogelijke huidverzorgingsproducten.

Award-winnende, meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorging-industrie.

De producten zijn vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaat, schadelijke kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.

De verse ingrediënten worden met de hand geplukt om producten te produceren die krachtige helende en verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met puur water uit een thermische warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die nergens anders op de aarde te vinden zijn.

De producten zijn handgemaakt zonder strenge verhittings-of hydrogeneringsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. Vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke verse basis, wat prachtige resultaten oplevert, aangezien echte zaden, pulp en schillen regeneratieve en helende krachten geven die alleen de natuur kan produceren.

Éminence Organic Skincare is gecertificeerd door het B Lab om zonder winstoogmerk te voldoen aan de strenge normen van sociale en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.

Lid van Organic Trade Association.

Éminence is voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetdruk te verkleinen.

Trots om wind-en zonne-energie te gebruiken bij het produceren van de producten.

Voor elk verkocht product wordt een boom geplant.

Met de Kids Foundation verzorgen ze gezonde maaltijden voor zieke kinderen.

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence behandelt een breed spectrum aan huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acne, hyperpigmentatie en niet egale huidtint.

Over ScKin Nutrition

Een mooie aanvulling op ons huidige assortiment zijn de huidsupplementen van ScKIN Nutrition.
Benieuwd welke supplementen het beste uit jouw huid kunnen halen? Vraag er naar in de salon!

Over Loveli

Graag introduceer ik Loveli: 100% troepvrij en 100% natuurlijk. Toen ik voor het eerst hoorde over de deodorant van Loveli was ik meteen verkocht, deze is namelijk aluminium vrij, puur natuur! En geloof me, deze werkt echt!