Over Maria Galland

Meer dan 50 jaar geleden zorgde Maria Galland voor een revolutie in de wereld van professionele huidverzorging met haar unieke Maria Galland Paris methode.

Trefwoorden: energie, precisie en harmonie.

Aan de basis van deze doeltreffende expertise liggen 100% manuele technieken. De behandelingen stimuleren de cel-activiteit en herstellen de energie van de huid.

Met haar passie voor klassieke dans, was Maria Galland overtuigd dat schoonheid alles te maken heeft met energie.

Ze geloofde sterk dat iedere mens zijn/haar energie heeft die hem/haar mooi maakt en laat stralen.

Klik hier voor de huidverzorgende behandelingen met o.a. Maria Galland producten

Klik hier voor de anti aging behandelingen met Maria Galland producten

Klik hier voor de huidverbeterende behandeling ‘Soin Dermatologique’  van  Maria Galland

 

Over Cosmedix

Of je nu worstelt met pigmentatie, acné, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

De kracht van Cosmedix

Bij Cosmedix hebben ze vier formuleringspijlers ontwikkeld die het uiterlijk van de huid op de meest veilige manier helpen verbeteren.
Slimmere exfoliatie: maakt het mogelijk de belangrijkste ingrediënten door te laten dringen in de huid. ( enzymen en zuren )
Botanische ingrediënten: plantaardige ingrediënten met alleen natuurlijke kleurstoffen en 100% zuivere etherische oliën.
Skin matrix support: helpt met bouwstenen de huid te versterken en te verjongen. (antioxidanten en aminozuren )

Chiraliteit: zuiveringsproces waarbij de werkzame stoffen extra worden gezuiverd hierdoor worden de werkstoffen van de Cosmedix producten volledig herkend door de huid en makkelijk opgenomen. Cosmedix gebruikt hiervoor de meest krachtige ingrediënten uit de natuur in de meest hoge concentraties.

Een van de belangrijkste werkstof van Cosmedix is Retinol (vitamine A). Retinol dringt de opperhuid binnen en wordt omgezet in retinoïde zuur dit staat bekend om haar krachtige celvernieuwende capaciteiten. Dit ingrediënt moet rustig worden opgebouwd om je huid eraan te laten wennen en om geen irritatie te veroorzaken.
We volgen een uniek step up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten.

 

Klik hier voor de huidverzorgende facials van Cosmedix

Klik hier voor de huidverbeterende behandelingen met producten van Cosmedix

Over ScKin Nutrition

Een mooie aanvulling op ons huidige assortiment zijn de huidsupplementen van ScKIN Nutrition.
Benieuwd welke supplementen het beste uit jouw huid kunnen halen? Vraag er naar in de salon!

Over Loveli

Graag introduceer ik Loveli: 100% troepvrij en 100% natuurlijk. Toen ik voor het eerst hoorde over de deodorant van Loveli was ik meteen verkocht, deze is namelijk aluminium vrij, puur natuur! En geloof me, deze werkt echt! Ik heb de Deo, Lipbalm, Body oil en de Bodywash van Loveli opgenomen in mijn assortiment!