Over Ayuna

Dit verhaal begint met twee collega’s aan het begin van het millennium. De hoofdrolspelers, Isabel en Begoña, ontmoetten elkaar tijdens hun werk bij een prestigieus cosmeticabedrijf, Isabel als technisch directeur en Begoña als hoofd trainingen. Hun visie op innovatie kwam overeen en samen introduceerden ze een geheel nieuwe dimensie in hoe de huid te behandelen, wat hen ertoe bracht veel concepten en producten van grote waarde te ontwikkelen.

Na jaren van wetenschappelijke en professionele ervaring besloten deze twee vrouwen hun kennis samen in te zetten om hun eigen merk te creëren. Hun ervaring in huidverzorging gecombineerd met hun uitgebreide kennis van de markt, actieve ingrediënten en applicatie methodes, hebben hen naar de natuurlijke evolutie op het gebied van huidverzorging geleid.

Vanuit deze samenwerking die bol staat van kennis en ervaring is AYUNA · Less Is Beauty geboren. Een evolutionaire, wetenschappelijk-botanische benadering van cosmetica die gebaseerd is op de eenvoudige schoonheid en WELL · AGING, een concept geïnspireerd op “less is more”. AYUNA vertegenwoordigt de passie voor pure, effectieve, schone en veilige cosmetica.

Over Cosmedix

Of je nu worstelt met pigmentatie, acné, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

De kracht van Cosmedix

Bij Cosmedix hebben ze vier formuleringspijlers ontwikkeld die het uiterlijk van de huid op de meest veilige manier helpen verbeteren.
Slimmere exfoliatie: maakt het mogelijk de belangrijkste ingrediënten door te laten dringen in de huid. ( enzymen en zuren )
Botanische ingrediënten: plantaardige ingrediënten met alleen natuurlijke kleurstoffen en 100% zuivere etherische oliën.
Skin matrix support: helpt met bouwstenen de huid te versterken en te verjongen. (antioxidanten en aminozuren )

Chiraliteit: zuiveringsproces waarbij de werkzame stoffen extra worden gezuiverd hierdoor worden de werkstoffen van de Cosmedix producten volledig herkend door de huid en makkelijk opgenomen. Cosmedix gebruikt hiervoor de meest krachtige ingrediënten uit de natuur in de meest hoge concentraties.

Een van de belangrijkste werkstof van Cosmedix is Retinol (vitamine A). Retinol dringt de opperhuid binnen en wordt omgezet in retinoïde zuur dit staat bekend om haar krachtige celvernieuwende capaciteiten. Dit ingrediënt moet rustig worden opgebouwd om je huid eraan te laten wennen en om geen irritatie te veroorzaken.
We volgen een uniek step up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten.

Éminence Organic Skincare 

Sinds de start in 1958 gebruikt Éminence Organics duurzame landbouw en groene werkwijzen om natuurlijke, biologische en Biodynamic-producten te produceren voor het leveren van de beste mogelijke huidverzorgingsproducten.

Award-winnende, meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorging-industrie.

De producten zijn vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaat, schadelijke kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.

De verse ingrediënten worden met de hand geplukt om producten te produceren die krachtige helende en verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met puur water uit een thermische warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die nergens anders op de aarde te vinden zijn.

De producten zijn handgemaakt zonder strenge verhittings-of hydrogeneringsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. Vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke verse basis, wat prachtige resultaten oplevert, aangezien echte zaden, pulp en schillen regeneratieve en helende krachten geven die alleen de natuur kan produceren.

Éminence Organic Skincare is gecertificeerd door het B Lab om zonder winstoogmerk te voldoen aan de strenge normen van sociale en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.

Lid van Organic Trade Association.

Éminence is voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetdruk te verkleinen.

Trots om wind-en zonne-energie te gebruiken bij het produceren van de producten.

Voor elk verkocht product wordt een boom geplant.

Met de Kids Foundation verzorgen ze gezonde maaltijden voor zieke kinderen.

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence behandelt een breed spectrum aan huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acne, hyperpigmentatie en niet egale huidtint.