Mijn naam is Lianne Ter Voert, het gezicht achter Salon le visage,
schoonheidssalon voor holistische huidverbetering in Amstelveen.

Als meisje van 8 jaar had ik al een droom om mijn eigen “schoonheidssalon Lianne” ooit te beginnen.
Dit is in maart 2002 werkelijkheid geworden met salon le visage.
Sinds 1996 ben ik actief als schoonheidsspecialiste en door de jaren heen heb ik me verdiept en ontwikkeld tot huidexpert.

In 2017 heb ik meegedaan aan de Beauty Award in de categorie “schoonheidsspecialiste van het jaar regio midden”.
Hier ben ik in de top 3 geëindigd!

In september 2017 begon ik aan de voortgezette opleiding om mij nog meer te verdiepen in acné, bindweefsel / huidverbeterende massage en shiatsu. Ik heb in juni 2018 de opleiding succesvol afgerond.

In 2020 ben ik mij gaan specialiseren in de bindweefselTouch. Tijdens deze huidbehandeling ontspannen je spieren zich en raakt je huid beter doorbloed, de weg voor aanvoer van zuurstof en energie komt hierdoor weer vrij. Dit geeft een verbeterde huidconditie!

In mei 2023 ben ik gestart met de opleiding tot Holistisch Therapeut. Holisme is een levensmissie die uitgaat van verbinding; alles is onderdeel van een groot geheel en is met elkaar verbonden. Ik geef mijn behandelingen een extra dimensie door te werken met energetische ( reiki ) massages, edelstenen, gua shas, klankschaal en de koshi waardoor energie, in meridianen en chakra’s weer gaan stromen.

Door mijn holistische aanpak heb ik ook heel bewust besloten om alleen nog met duurzame, natuurlijke producten te werken in mijn salon. Vandaar mijn keuze voor Ayuna, Cosmedix en Éminence.

Ik ben ervan overtuigd dat wij samen uw huid kunnen laten stralen.

Kom pure innerlijke rust ervaren.

Leuk om je te ontmoeten!

Lianne