Mijn naam is Lianne Ter Voert, het gezicht achter Salon le visage, schoonheidssalon voor huidverzorging en huidverbetering in Amstelveen.

Sinds 1996 ben ik actief als schoonheidsspecialiste en door de jaren heen heb ik me verdiept en ontwikkeld tot huidexpert.

Ik heb diverse trainingen en workshops gevolgd waaronder de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten van U-Consultancy. Door deze opleiding ben ik nog beter in staat om huidaandoeningen sneller te herkennen.

In 2017 heb ik meegedaan aan de Beauty Award in de categorie “schoonheidsspecialiste van het jaar regio midden”. Hier ben ik in de top 3 geëindigd!

In september 2017 begon ik aan de voortgezette opleiding om mij nog meer te verdiepen in acné, bindweefsel / huidverbeterende massage en shiatsu. Ik heb in juni 2018 de opleiding succesvol afgerond.

Ik ben van nature leergierig en perfectionistisch, eigenschappen die mij in staat stellen u vakkundig te behandelen.

Ik wil samen met u de beste resultaten behalen opdat u stralender door het leven gaat.

Na een uitgebreide intake en huidanalyse geef ik aan de hand van de bevindingen een passend behandelplan inclusief advies voor thuisproducten om het effect van de behandelingen en de verbetering van uw huid thuis voort te zetten.

Ik ben er van overtuigd dat wij samen uw huid naar een topconditie kunnen brengen.

Lianne